Bu kitap Okuryazar’a 3 yıl önce eklendi ve şu anda 0 yorum bulunmaktadır.
Hindistan Bisküvi ve Şekerleme İhracat Pazar Araştırması
İçindekiler
Ürün Tanımı ve Kapsamı
Bisküvi
Şekerleme
Şekerli Ürünler
Lokum
Helva
Çiklet
Çikolata ve Kakaolu Ürünler
Bisküvi Sektörünün Güncel Durumu ve Performansı
Kapasite
Üretim Miktarı
Üretim Yapısı
Üretim Yoğunluğu
Tüketim
Dış Ticaret
İhracat
İthalat
Şekerleme Sektörünün Güncel Durumu ve Performansı
Kapasite
Üretim Miktarı
Şekerli Mamuller Üretimindeki Aşamalar
Tüketim
Dış Ticaret
İhracat
İthalat
Sektördeki Kuruluşlar
Sektörde Yaşanan Yapısal ve Güncel Sorunlar
İç Piyasa Yapısı ve Koşulları
Sektör ile İlgili Yasal Düzenlemeler
Karaman'ın Ülke Ekonomisindeki Yeri
Sonuç ve Değerleri
Hindistan Hakkında Genel Bilgiler
Coğrafi Konum
Yüzölçümü
İklim
Nüfus
Din
Dil
Siyasi Tarih ve İdare
Ekonomik Durum
Hindistan'da İşlenmiş Gıda Sanayi
İşlenmiş Gıda Sanayi Bakanlığı
Hindistan Gıda Ticaret ve Sanayi Konfederasyonu (CIFTI)
Modern Gıda Sanayileri (India) Ltd
İşlenmiş Gıdanın Geleceği
Hindistan'da Tüketim Maddeleri Sanayi
Hindistan'ın Unlu Mamullerde Mevcut Durumu
Unlu Mamullerde Hammadde
Buğday Unu
Şeker
Yağlar
Süt
Maya
Kimyasal Mayalama
Kakao
Çikolata
Tatlandırıcılar
Baharatlar
Unlu Mamuller Grubunda Bisküvi, Kurabiye ve Kraker
Hindistan'da Şekerleme İmalatı
Şekerleme Türleri
Meyvalı Çikolatalı Şekerlemeler
Yumuşak Şekerlemeler
Karbonatlı Şekerlemeler
Tohumdan Şekerlemeler
Pamuklu Şeker
Katma Mamüllü Şekerlemeler
Karamela
Çikolatalar
Çikolatalı Karamela
Çikolatalı Tereyağlı Karamela
Çikolatalı Kozhelvası
Ballı Hindistancevizli Karamela
Gıda İşlemede Teknoloji
Gıda Maddeleri İçin Ambalaj
Unlu Mamullerde Makine ve Sistemler
Gıda Yönetmeliği - Kalite Kontrolü
Gıda Yönetmeliği
Kalite Kontrolü
Okuryazar yeni nesil kullanıcıların katkıları ile büyüyen bir sosyal mecradır. Bu mecra üzerindeki bazı özelliklere erişebilmek için ücretsiz kullanıcı kaydı ya da kullanıcı girişi yapmalısınız.