Okuryazar / Kitaplar / Hindistan Bisküvi ve Şekerleme İhracat Pazar Araştırması isimli kitabı görüntülemektesiniz.
Hindistan Bisküvi ve Şekerleme İhracat Pazar Araştırması

Hindistan Bisküvi ve Şekerleme İhracat Pazar Araştırması

0 kişi beğendi
0 kişi okudu
0 kişi inceledi ve yorumladı
0 kişi alıntıladı ve paylaştı
Hakkında

Hindistan Bisküvi ve Şekerleme İhracat Pazar Araştırması

İçindekiler Ürün Tanımı ve Kapsamı Bisküvi Şekerleme Şekerli Ürünler Lokum Helva Çiklet Çikolata ve Kakaolu Ürünler Bisküvi Sektörünün Güncel Durumu ve Performansı Kapasite Üretim Miktarı Üretim Yapısı Üretim Yoğunluğu Tüketim Dış Ticaret İhracat İthalat Şekerleme Sektörünün Güncel Durumu ve Performansı Kapasite Üretim Miktarı Şekerli Mamuller Üretimindeki Aşamalar Tüketim Dış Ticaret İhracat İthalat Sektördeki Kuruluşlar Sektörde Yaşanan Yapısal ve Güncel Sorunlar İç Piyasa Yapısı ve Koşulları Sektör ile İlgili Yasal Düzenlemeler Karaman'ın Ülke Ekonomisindeki Yeri Sonuç ve Değerleri Hindistan Hakkında Genel Bilgiler Coğrafi Konum Yüzölçümü İklim Nüfus Din Dil Siyasi Tarih ve İdare Ekonomik Durum Hindistan'da İşlenmiş Gıda Sanayi İşlenmiş Gıda Sanayi Bakanlığı Hindistan Gıda Ticaret ve Sanayi Konfederasyonu (CIFTI) Modern Gıda Sanayileri (India) Ltd İşlenmiş Gıdanın Geleceği Hindistan'da Tüketim Maddeleri Sanayi Hindistan'ın Unlu Mamullerde Mevcut Durumu Unlu Mamullerde Hammadde Buğday Unu Şeker Yağlar Süt Maya Kimyasal Mayalama Kakao Çikolata Tatlandırıcılar Baharatlar Unlu Mamuller Grubunda Bisküvi, Kurabiye ve Kraker Hindistan'da Şekerleme İmalatı Şekerleme Türleri Meyvalı Çikolatalı Şekerlemeler Yumuşak Şekerlemeler Karbonatlı Şekerlemeler Tohumdan Şekerlemeler Pamuklu Şeker Katma Mamüllü Şekerlemeler Karamela Çikolatalar Çikolatalı Karamela Çikolatalı Tereyağlı Karamela Çikolatalı Kozhelvası Ballı Hindistancevizli Karamela Gıda İşlemede Teknoloji Gıda Maddeleri İçin Ambalaj Unlu Mamullerde Makine ve Sistemler Gıda Yönetmeliği - Kalite Kontrolü Gıda Yönetmeliği Kalite Kontrolü

Kitap Yorumları

Şu yazılar da ilginizi çekebilir