
Yiyecek Üretim Temelleri
0 kişi beğendi
0 kişi okudu
0 kişi inceledi ve yorumladı
0 kişi alıntıladı ve paylaştı
Hakkında
- Yazar: Hilmi Rafet Yüncü, Hüseyin Öney, Mutlu Doğan Dönmez, Dilek Ünlü
- Kitap Türü: Sosyal Bilimler, Turizm-Konaklama, Yemek Kitapları
- Yayınevi: Anadolu Üniversitesi Yayınları
- İlk Basım Tarihi: 2012
- Sayfa: 199
- ISBN: 978-975-06-1269-5
- Gösterim: 3048
- Bu kitap Okuryazar’a 4 yıl önce eklendi ve şu anda 0 yorum bulunmaktadır.
Yiyecek Üretim Temelleri
Kitap Yorumları
Şu yazılar da ilginizi çekebilir
İnfodemi ve Bilgi Düzensizlikleri
Yazar: Emre Erdoğan, Pınar Uyan-Semerci, Birnur Eyolcu Kafalı, Şaban Çaytaş
İlk Basım: 2022
Society 5.0: A New Challenge to Humankind’s Future
Yazar: Doğa Başar Sarıipek, Pasquale Peluso
İlk Basım: 2022
Toplumsal Araştırma Yöntemleri İçin Bir Rehber: Gereklilikler, Sınırlılıklar ve İncelikler
Yazar: Emre Erdoğan, Pınar Uyan-Semerci
İlk Basım: 2021