- Yazar: Mustafa Atagün
- Kategori: Toplum
- Bu yazı Okuryazar’a 5 ay önce eklendi ve şu anda 0 Yorum bulunmaktadır.
- Gösterim: 113

1 Kasım 2024
Günaydın,
101 yılında Cumhuriyetimizde, hak, hukuk, adalet yeterli mi?
30.12.2022 tarihinde işlenen Sinan Ateş cinayetinde yargılama tamamlandı mı?
8 yaşındaki Narin Güran’ın 21.09.2024’te öldürülmesi olayı hala aydınlatılamadı.
Adıyaman'daki Menzil tarikatı, tarikat liderliği ve mal kavgasını kurdukları şer’i mahkemede çözme kararı aldı. (25.10.2024)
Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde 6 yıl önce iki aile arasında yaşanan dört kişinin ölümü ile sonuçlanan silahlı çatışma ile ilgili tutuklanan sanıklar tahliye edildikten sonra CB yardımcısının katıldığı toplantıda barış sağlandı. (28.10.2024) Barış kutsaldır ve hepimizin arzusudur. Ancak adaletin yerini bulması esastır.
8 ay önce halkın oylarının yarısını alarak, Esenyurt Belediye Başkanı seçilen Prof. Ahmet Özer’in gözaltına alınması, yargılanmadan yerine kayyum atanması, bütün ülkede, hukuk çevrelerinde şaşkınlık ve endişe ile izlenmektedir.
Karar sizin!
Büyük çoğunlukla huşu içinde seyrediyoruz!
Not: Tüm belediyelerde, özellikle yaşadığım Çankaya Belediyesi birimlerinde halkın iradesinin gasp edilmesi ile ilgili toplantılar yapılması iyi olmaz mı?
Beğen, Paylaş ve Yorum Yap
Diğer sosyal mecralarda da paylaşmayı sakın unutma :)
...
Bu Yazının Yorumları
Son Eklenenler
Son Yorumlar
Murat şenocak- 1 gün önce
Çıtak çok yüksekte drğil doğrusu. İnsanları sınıfla... "Benim Normum Daha Yüksek Bir Y...
Hasret AKSOY- 1 hafta önce
Ben teşekkür ederim ♥️ Aile günü anısına
Murat şenocak- 1 hafta önce
İnandıkları dinin islam olduğuna emin değilim. Tapı... Değdi mi?